Rotterdam Zorg

Stichting Thuiszorg Rotterdam

Zo goed en zelfstandig mogelijk leven in uw eigen vertrouwde omgeving. Dat is waar het bij Thuiszorg Rotterdam om gaat. Wij geven persoonlijk advies en bieden u professionele ondersteuning om uw zelfredzaamheid te vergroten.
U kunt rekenen op onze vertrouwde diensten, zoals (huishoudelijke) verzorging en verpleging. Of op onze unieke diensten, zoals acute zorg, specialistische verpleging en thuisbegeleiding. Ook adviseren wij u over ondersteunende hulpmiddelen. Op deze manier kunt u zo lang mogelijk zelfstandig wonen in uw vertrouwde omgeving.

 

Goede samenwerking

De locaties van Thuiszorg Rotterdam zijn verdeeld over de stad. Een bewuste keuze, want zo zijn onze medewerkers altijd dichtbij onze cliënten. Wij werken nauw samen met huisartsen, specialisten, apotheken en andere maatschappelijke instanties, zoals welzijnsorganisaties, woningbouwverenigingen, GGZ-instellingen en deelgemeenten. Sinds 2009 biedt Thuiszorg Rotterdam ook zorg in Schiedam.


Thuiszorg Rotterdam = Thuis in de buurt

In de wijken van de stad verleent Thuiszorg Rotterdam sinds jaar en dag met haar verpleegkundigen, verzorgenden en huishoudelijke hulpen alle zorg die nodig is. Thuiszorg Rotterdam is ‘Thuis in de buurt’: Een manier van zorg verlenen die we zo dicht mogelijk bij u in de buurt organiseren. Kleine vaste professionele buurtteams vormen een vertrouwd gezicht. U kunt hen gemakkelijk bereiken en ze werken nauw samen met uw huisarts. (Bron: Stichting Thuiszorg Rotterdam)

Postadres

Stichting Thuiszorg Rotterdam
Postbus 21994
3001 AZ
Rotterdam


Bezoekadres

Stichting Thuiszorg Rotterdam
Coolsingel 75
3012 AD
Rotterdam


Contact

Telefoonnummer: (010) 2826000
Faxnummer: (010) 2826001
Website: www.thuiszorgrotterdam.nl